Regjistrimi i anijeve në St Vincent

 

 • E gjithë procedura mund të kryhet online
 • Proces i lehtë dhe i shpejtë
 • Nuk nevojiten dokumente origjinale
 • Regjistrohu si pronar privat ose i korporatës
 • E vlefshme për 1 vit
 • Nuk ka tarifa të fshehura me çmime gjithëpërfshirëse
 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
 • I pershtatshem per te dhene jaht privat me qera
 • Reputacion për cilësinë
 • Regjim i favorshëm tatimor
 • Merr licencën MMSI

 


Regjistrimi i anijeve në St Vincent

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Shën Vincentit!

Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Grenadines ST Vincent

Qeveria e Shën Vincentit dhe Grenadineve mandaton regjistrimin e të gjitha anijeve dhe skive jet, duke zbatuar një proces të thjeshtë për të lehtësuar pronarët e varkave private në marrjen e regjistrimit të tyre menjëherë. Kjo procedurë kërkon paraqitjen e informacionit thelbësor si emri i anijes, gjatësia, detajet e motorit dhe dëshmia e pronësisë.

Individët që zotërojnë një varkë dhe i përmbahen kushteve të përshkruara nga departamenti i regjistrimit të Shën Vincentit dhe Grenadineve kanë të drejtë të regjistrojnë anijen e tyre. Regjistrimi i anijeve luan një rol vendimtar në garantimin e sigurisë, sigurisë dhe zbatimin efektiv të rregulloreve detare. Është e rëndësishme të theksohet se procesi dhe kërkesat specifike për regjistrimin e varkës mund të ndryshojnë në bazë të llojit dhe madhësisë së varkës.

Cilat janë avantazhet kryesore të regjistrimit nën flamurin e Shën Vincentit dhe Grenadines:

 • Njohja ndërkombëtare: Flamuri i Shën Vincentit gëzon pranim global.
 • Procesi efikas: Regjistrim i thjeshtë për lehtësinë e përdoruesit.
 • Tarifat konkurruese: Regjistrim me kosto efektive në krahasim me juridiksionet e tjera.
 • Pa detyrime importi: Përgjithësisht përjashtohen nga detyrimet dhe taksat e importit.
 • Pronësia fleksibël: Lejon struktura të ndryshme pronësie për individë dhe kompani.
 • Nuk ka kërkesa për qëndrim: E hapur për pronarët në mbarë botën, pa kushte qëndrimi.
 • Lehtësia e Licencës së Radios: Procesi i drejtpërdrejtë për marrjen e licencës së radios dhe shenjës së thirrjes.
 • Standardet e Pajtueshmërisë: Siguron respektimin e standardeve ndërkombëtare detare.

Çfarë dokumentesh nevojiten për regjistrimin e varkës në Shën Vincent dhe Grenadine?

 • Kopja e pasaportës: Jepni një kopje të qartë të pasaportës.
 • Dëshmia e pronësisë / Marrëveshja e shitjes: Përfshi dokumentacionin që vërteton pronësinë, si p.sh. një marrëveshje shitjeje.
 • Certifikata e fshirjes (nëse është regjistruar më parë): Nëse anija ishte regjistruar diku tjetër më parë, jepni certifikatën e fshirjes.
 • Kopja e regjistrimit të mëparshëm: Paraqisni një kopje të regjistrimit të mëparshëm të anijes.
 • Kopja e certifikatës së pajisjes së sigurisë së anijes: Përfshi një dublikatë të certifikatës së pajisjeve të sigurisë për anijen.
 • Certifikata e Pajtueshmërisë: Siguroni certifikatën e përputhshmërisë si pjesë e procesit të regjistrimit.

Regjistrimi ose regjistrimi i jahteve të Shën Vincenti në Poloni (shih fund të faqes)

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj në Shën Vincenti ose në 30 juridiksione të tjera të regjistrimit me flamur. Si kompania më e madhe e regjistrimit të flamurit, ne kemi shumë përvojë në regjistrimin e jahteve në Shën Vincenti.

Kur regjistroni varkën tuaj, është e rëndësishme që fillimisht të diskutoni me një specialist të regjistrimit të varkave vendin më të mirë për ta bërë këtë. Kjo zgjedhje do të varet nga një sërë faktorësh duke përfshirë; lloji i përdorimit (varkë private, e zhveshur ose komerciale), madhësia dhe tonazhi i varkës suaj, në pronësi private ose korporative dhe edhe nëse VSAT është paguar (nëse është në Evropë).

Filloni duke na kontaktuar dhe na jepni një shpjegim të shkurtër të rrethanave tuaja personale. Më pas mund t'ju këshillojmë se ku të regjistroni varkën tuaj. Kombësia juaj NUK ka rëndësi pasi ka shumë vende me regjistër "të hapur" që do të pranojnë pronarë varkash nga çdo vend!

Një rekomandim është: regjistroni varkën tuaj në Poloni nga 420 €, - dhe është e vlefshme për jetë (pa kosto rinovimi) A keni nevojë për një regjistrim të flamurit të Bashkimit Evropian që është i vlefshëm në mbarë botën dhe është i disponueshëm për të gjitha kombësitë? Ne mund t'ju ofrojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për gjithë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do t'ju duhet të rinovoni dokumentet tuaja. Regjistrimi polak është një regjistrim aktual i flamurit të anijes dhe është i vlefshëm në të gjithë botën pa kufizime.

I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk keni nevojë për një sondazh me jahte dhe ne mund të organizojmë një regjistrim provizor plotësisht të vlefshëm brenda 2 ditësh. Kostoja është nga 420 €, - kjo është gjithëpërfshirëse dhe një tarifë një herë pa tarifë rinovimi.

Ju mund të lexoni të gjitha detajet këtu: https://www.polish-yacht-registration.com/

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara